PULS MLADIH – Omladinske organizacije, ciljevi i ideje

Created | By: freeradio | June 25, 2021
PULS MLADIH – Omladinske organizacije, ciljevi i ideje

Omladinski aktivizam je izuzetno značajan u svakoj lokalnoj zajednici, jer kroz razna udruženja i organizacije mladi mogu stvoriti bolje uslove za društveni život.

Biti aktivan znači znati šta hoćeš i želiš, i uraditi to. To znači uticati na odluke o ličnom razvoju, razvoju tvoga grada, tvoje zajednice, osim škole i kafića imati i druge aktivnosti koje će ti omogućiti da putuješ, upoznaješ nove ljude, stičeš nova znanja…

Da bi neko bio aktivista, aktivan član društva, on ne mora da posjeduje određene talente. Ne postoje nikakve posebne predispozicije za to, jedino što je potrebno i od krucijalne važnosti je volja i želja za radom, učenjem i promjenama.

👉Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi IOM Bosnia and Herzegovina, uz finansijsku podršku USAID Bosnia and Herzegovina.

#usaidbih#usaid#bhri#iombih#iom

Pratite nas, jer uskoro donosimo nove priče!

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017