PU Prijedor: Za vikend iz saobraćaja isključeno 37 vozača

Created | By: freeradio | December 21, 2020
PU Prijedor: Za vikend iz saobraćaja isključeno 37 vozača

Na području u nadležnosti Policijske uprave /PU/ Prijedor iz saobraćaja je tokom vikenda isključeno 37 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i zbog odbijanja vozača da se podvrgne alkotesiranju, saopšteno je danas iz ove uprave
Zbog utvrđenog prisustva alkohola u organizmu u količini većoj od 1,5 grama po kilogratmu sedam vozača je lišeno slobode, navodi se u saopštenju.

U više lokalnih akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na utvrđivanje prisustva alkohola u organizmu na području PU Prijedor od 239 kontrolisanih učesnika u saobraćaju zbog počinjenih prekršaja sankcionisana su 52.

PU Prijedor apeluje da svi učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima puta, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na utvrđivanje prisustva alkohola u organizmu na području PU sprovedene su od petka 18. decembra, do juče.

5 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017