Prijedorski vitezovi u humanoj akciji

Created | By: freeradio | November 27, 2020
Prijedorski vitezovi u humanoj akciji

Udruženje građana “Rusag” koje okuplja mlade zaljubljenike u srednjovjekovnu evropsku kulturu pokrenulo je humanu akciju pod nazivom “Jedan paketić – jedno dijete”.  Riječ je o prikupljanju paketića za socijalno ugroženu djecu, mališane sa smetnjama u razvoju i djecu iz višečlanih porodica.

Kako kaže Mladen Ćikić, predsjednik ovog udruženja, darove za najmlađe prikupljaju na razne načine. Građani mogu donirati paketić u vrijednosti od pet KM ili novčana sredstva u prostorijama udruženja.

– Mogu nas kontaktirati na broj telefona 065/457-743. Naše prostorije se nalaze na Malom gradskom trgu, kod roštiljnice “Gurman” – rekao je on.

U planu im je da objave i broj žiro-računa na koji bi građani mogli da izvrše uplate. Ćikić je pozvao sve Prijedorčane koji su u mogućnosti da se priključe ovoj akciji.

– Naši sugrađani su mnogo puta pokazali koliko su humani. Nadamo se da će se odazvati i ovoj akciji, kako bi zajedno obradovali što više mališana – dodao je naš sagovornik.

Humana akcija “Jedan paketić – jedno dijete” traje do 19. decembra.

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017