4. Marta 2024.
NaslovnicaNovostiPrijedor"Prijedorska zima" od 12. decembra do 1. januara

“Prijedorska zima” od 12. decembra do 1. januara

Privredno-turistička manifestacija “Prijedorska zima 2023” biće održana od 12. decembra do 1. januara, najavila je danas Gradska uprava.
Šef kabineta gradonačelnika Danijela Dodoš rekla je da su se priključile sve kulturne ustanove i da je program bogat i raznovrstan.

“U Pozorištu će biti organizovane besplatne predstave, u bioskopu `Kozara` filmski maraton, a raznovrstan program predviđen je i u biblioteci, muzeju, galeriji”, rekla je Dodoševa na konferenciji za novinare.

Prema njenim riječima, biće organizovane promocije knjiga i druge aktivnisti koje mogu privući veliki broj sugrađena.

Dodoševa je najavila da će i ove godine biti organizovana Dječija nova godina kada će grad Prijedor podijeliti 1.000 paketića.

I ove godine na Trgu majora Zorana Karlice biće organizovan doček Nove godine.

“Novina u odnosu na prethodnu, ali i sve prethodne godine, jeste da će sredstva koja su bila namijenjena za vatromet biti preusmjerena za nabavku hranilica za pse i mačke. Hranilice će biti raspoređene na nekoliko lokacija u gradu, a svakog dana će biti redovno snabdijevane hranom”, dodala je Dodoševa.

Načelnik gradskog Odjeljenja za privredu i preduzetništvo Rade Rosić rekao je da će u okviru “Prijedorske zime” od 22. decembra biti otvoren Zimski grad na Trgu majora Zorana Karlice, gdje će sa ugostiteljima i izlagačima biti organizovane večeri dobre hrane, muzike i zabave.

“Grad Prijedor obezbijedio je za sve ugostitelje i izlagače besplatne kućice zajedno sa neophodnim stolicama, stolovima, grijalicama, okićene kućice, koje će svakako doprinijeti da manifestacije koje se dešavaju na trgu budu upotpunjene”, dodao je Rosić.

SRNA

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments