11. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedor-Spartak osvojio jesenju titulu

Prijedor-Spartak osvojio jesenju titulu

 Košarkaški klub “Prijedor-Spartak” Prijedor je nakon pobjede u derbiju protiv KK „Radnik“ iz Bijeljine, u okviru AdmiralBet Prve lige Republike Srpske, osvojio jesenju titulu.

 Jako smo ponosni na ovaj rezultat, nakon dvije godine rada i truda nove Uprave koja je radila isključivo volonterski, i uhvatila se u koštac sa svim izazovima koji su bili ispred nas.

Trudili smo se da ostvarimo najbolje moguće uslove za rad svih naših članova, da obezbjedimo sve neophodno i razvijemo porodični duh između svih nas, u čemu vjerujem da smo uspjeli.

 Posebnu zahvalnost dugujemo našem šefu stručnog štaba, Palalić Danilu, ali i našim igračima, koji su vrijedno radili, trudili se i postigli ovakav za nas veoma važan rezultat.

 Njihov entuzijazam je zarazan, i zaista daju svoj maksimum na terenu i van njega. Iako smo imali malo problema sa povredama, i to se vraća u normalu, što je takođe veoma bitno.

 Veliko hvala i našim sponzorima, prije svega Gradu Prijedoru, i našim generalnim sponzorima ArcelorMittal Prijedor i RŽR „Ljubija“ a.d. Prijedor, bez kojih zaista ne bi ostvarili postavljene ciljeve.

 Hvala i publici koja je nesebično podržavala naše momke, u sve većem broju iz utakmice u utakmicu. Mi znamo svoje ciljeve, i pred nama je svakako teži dio sezone u nastavku prepun izazova. Ali daćemo sve od sebe da budemo još bolji, da ostvarimo što bolji plasman.

 Naš Grad Prijedor zaslužuje premijerligašku ekipu, i borićemo se za to svim srcem. Budite dio našeg tima, pridružite nam se, dajte nam podršku!

 

KK ”PRIJEDOR-SPARTAK” PRIJEDOR

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments