Prijedor-Spartak osvojio jesenju titulu

Created | By: freeradio | December 28, 2022
Prijedor-Spartak osvojio jesenju titulu

 Košarkaški klub “Prijedor-Spartak” Prijedor je nakon pobjede u derbiju protiv KK „Radnik“ iz Bijeljine, u okviru AdmiralBet Prve lige Republike Srpske, osvojio jesenju titulu.

 Jako smo ponosni na ovaj rezultat, nakon dvije godine rada i truda nove Uprave koja je radila isključivo volonterski, i uhvatila se u koštac sa svim izazovima koji su bili ispred nas.

Trudili smo se da ostvarimo najbolje moguće uslove za rad svih naših članova, da obezbjedimo sve neophodno i razvijemo porodični duh između svih nas, u čemu vjerujem da smo uspjeli.

 Posebnu zahvalnost dugujemo našem šefu stručnog štaba, Palalić Danilu, ali i našim igračima, koji su vrijedno radili, trudili se i postigli ovakav za nas veoma važan rezultat.

 Njihov entuzijazam je zarazan, i zaista daju svoj maksimum na terenu i van njega. Iako smo imali malo problema sa povredama, i to se vraća u normalu, što je takođe veoma bitno.

 Veliko hvala i našim sponzorima, prije svega Gradu Prijedoru, i našim generalnim sponzorima ArcelorMittal Prijedor i RŽR „Ljubija“ a.d. Prijedor, bez kojih zaista ne bi ostvarili postavljene ciljeve.

 Hvala i publici koja je nesebično podržavala naše momke, u sve većem broju iz utakmice u utakmicu. Mi znamo svoje ciljeve, i pred nama je svakako teži dio sezone u nastavku prepun izazova. Ali daćemo sve od sebe da budemo još bolji, da ostvarimo što bolji plasman.

 Naš Grad Prijedor zaslužuje premijerligašku ekipu, i borićemo se za to svim srcem. Budite dio našeg tima, pridružite nam se, dajte nam podršku!

 

KK ”PRIJEDOR-SPARTAK” PRIJEDOR

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017