Prijedor i ove godine domaćin biciklističke trke “Beograd-Banja Luka”

Created | By: freeradio | February 17, 2023
Prijedor i ove godine domaćin biciklističke trke “Beograd-Banja Luka”

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor i direktor Biciklističke trke “Beograd-Banjaluka” Vladimir Kuvalja potpisali su danas u Prijedoru ugovor o učešću grada u ovom međunarodnom sportskom događaju.
Gradonačelnik Javor izjavio je danas da će Prijedor ove godine biti domaćin cilja treće etape koja će se voziti od Doboja do Prijedora.

On je rekao da je velika čast biti dio jedne velike sportske manifestacije koja traje 17 godina i da će Prijedor treću godinu zaredom biti učesnik biciklističke trke Beograd-Banjaluka.

“Imamo zaista prelijepo iskustvo i velika nam je čast da i ove godine učestvujemo posebno, jer je najavljeno učešće biciklista sa četiri kontinenta. Biće ovo prilika da pokažemo sve potencijale koje grad ima i da poželimo dobrodošlicu svima koji tih dana budu boravili u našem gradu, te očekujemo da smještajni kapaciteti budu popunjeni”, rekao je Javor.

On je istakao da je Prijedor grad sporta, da ima kvalitetan Biciklistički klub “Kozara” i biciklistu Sinišu Lukića, te očekuje da će trka i ove godine biti vrhunski sportski događaj koji spaja Republiku Srpsku i Srbiju.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da je ove godine start 17. Međunarodne biciklističke trke u Beogradu 19. aprila i cilj prve etape je u Bijeljini, a potom kreće druga etapa iz Bijeljine do Vlasenice, za koju smatra da će biti najzahtjevnija.

“Potom slijedi najduža etapa od Doboja do Prijedora koja se vozi u petak, 21. aprila, i to je prošle godine bila najuzbudljivija etapa, pogotovo u završnici”, dodao je Kuvalja.

On je izrazio nadu da će na ulicama Prijedora biti puno gledalaca koji će doći da pozdrave učesnike trke na cilju ove etape.

Srna

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017