Prateći program i pogodnosti drugog po redu Nektar Garden Fest-a

Created | By: freeradio | June 22, 2022
Prateći program i pogodnosti drugog po redu Nektar Garden Fest-a

Drugi po redu Nektar Garden Fest, koji će se održati od 1. do 3. jula u prijedorskoj Ljetnoj bašti, objavio je prateći program ovogodišnjeg festivala.
Dodatni sadržaj koji očekuje sve posjetioce je izložba strip radova u Gradskoj galeriji Sreten Stojanović. Gost Nektar Garden Fest-a je Hercegnovski strip festival – najzabavnija regionalna manifestacija posvećena devetoj umjetnosti.
Od 02. do 07. septembra ove godine, održaće se po šesnaesti put zaredom i okupiće ukupno 60 umjetnika koji će se svakog dana družiti sa fanovima na šest najatraktivnijih lokacija u Herceg Novom i Boki Kotorskoj.
A da ne biste brinuli kako posjetiti Nektar Garden Fest ovoga ljeta i prisustvovati svim njegovim sadržajima, partner festivala – Željeznice Republike Srpske, pobrinule su se za besplatan prevoz. Sve što je potrebno je da ulaznicu kupljenu preko gigstix.ba predočite na šalteru Željeznice.
I ove godine na festivalu nas očekuje bogat muzički program koji će okupiti sve generacije izvođača i publike u trodnevnoj muzičkoj avanturi u Ljetnoj bašti.
Tako nas u petak, 1. jula, na prvoj festivalskoj večeri očekuju SARS, Vojko V, Marčelo & Napeti Quintet, Iskaz, te DJ-evi Mladen Tomić i Adoo.
U subotu, 2. jula, nastupaju grupa Van Gogh, Partibrejkers, Bjesovi i KOB, a za idealan kraj večeri tu su DJ-evi Damir Hoffman i Marko Vuković. Zadnje večeri festivala, u nedjelju, 3. jula, na bini su Let3, Marko Louis, Zoster, Ministranti, a festival zatvaramo uz Dj-eve Iliju Đokovića i Rub A Dub.
Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 KM, dvodnevne 22 KM, a jednodnevne 15 KM.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017