Potpuno drugačije Neverne bebe u spotu koji su više od pola godine čuvali “u šteku”

Created | By: freeradio | February 1, 2021
Potpuno drugačije Neverne bebe u spotu koji su više od pola godine čuvali “u šteku”

Pandemiju korona virusa članovi Nevernih beba, benda koji važi za veliku koncertnu atrakciju, iskoristili su kreativno i završili svoj osmi studijski album.

Prošlog ljeta, frontmen benda Milan Đurđević, koji je autor tekstova, muzike i aranžmana, u dogovoru sa devojkama iz benda, poželio je da se desi neka promjena, nešto što će u nimalo lakim životnim okolnostima pandemije publici donijeti želju za akcijom, pokretom, nekim novim “vajbom”.

– U tom trenutku je djelovalo da pandemija jenjava, počeli su čak i pozivi za neke koncerte a mi smo u tom naletu energije i sa velikom željom za nekim eksperimentom, pozvali Đorđa Miljenovića da dođe u naš studio i čuje pjesmu “Reka ljubavi”. On je došao da se upoznamo i da čuje pesmu ali mu se toliko dopala na prvo slušanje da je istog trenutka napisao reči za svoju rep dionicu, sišao u gluvu sobu i otpjevao. Bio je to jedan sasvim novi zvuk Nevernih Beba sa eksperimentalnom kombinacijom elektronike i ljudske duše. Bili smo jako zadovoljni kako je to zvučalo, brzo smo snimili i spot koji takođe možemo nazvati eksperimentom koji je sjajno realizovao Boris Bakalov, u kome Jelena i Tijana izgledaju baš drugačije – priča ekskluzivno za čitaoce Telegrafa Milan.

Međutim, sljedeći talas korone je neočekivano počeo da kosi i, po njegovim riječima, iako je to jedino čime jedan aktivan muzički sastav može da se bavi kada nema koncerata, nije bilo pristojno niti umjesno promovisati novu pesmu dok su se ljudi bukvalno borili za dah i goli život.

– Pjesma i spot su više od šest meseci čekali neki bolji trenutak.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017