20. Aprila 2024.
NaslovnicaZabavaMuzikaPoslušajte novu pjesmu Zdravka Čolića

Poslušajte novu pjesmu Zdravka Čolića

Zdravko Čolić danas je objavio novu pjesmu “Biraj ti” koja je nastala je u saradnji s Dinom Merlinom, a za koju je spot snimljen u Sarajevu.

“‘Jelo, noćas će k’o nekad moje tijelo da zadrhti, od života ili od smrti, biraj ti…’ Nakon pune dvije godine poklanjam vam pjesmu ‘Biraj ti’. To je samo jedna u nizu premijera koje će biti uvertira u 16. studijski album”, zapisao je na svom zvaničnom Facebook profilu Zdravko Čolić.

Dalje navodi da je “Biraj ti” nostalgična priča o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje ona – Jelena.

“Pjesma je to uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge. Tekst i muziku pjesme potpisuje moj prijatelj Sarajlija, glazbeni čarobnjak Dino Merlin. Iza glazbenog aranžmana stoji Marko Stojanović Louis, a spot za pjesmu sniman je pod palicom redatelja Arneja Misirlića. Hvala svim saradnicima i prijateljima koji su učestvovali u stvaranju ovog glazbenog projekta. Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom YouTube profilu. Voli vas vaš Zdravko Čolić”, zapisao je slavni Čola.  

Nezavisne

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments