Ponuda božićnih aranžmana, badnjaci od jedne do sedam KM

Created | By: freeradio | January 5, 2021
Ponuda božićnih aranžmana, badnjaci od jedne do sedam KM

Božićna atmosfera uveliko se osjeti na tržnici, usprkos pandemiji virusa korona, a izloženi badnjaci i božićni aranžmani privlače pažnju velikog broja prolaznika i građana.

Prodavci kažu da je, s obzirom na situaciju prouzrokovanu virusom korona, dobra prodaja te da su cijene nešto niže u odnosu na prošlu godinu.

Prema njihovim riječima, cijene badnjaka se kreću od jedne do sedam KM, u zavisnosti od veličine.

“Badnjake na pijaci prodajem zadnjih šest godina. Zadovoljna sam prodajom, koja je otprilike ista kao i prošle godine. Zbog ove situacije sa pandemijom, neznatno je manje kupaca”, rekla je jedna od prodavačica za “Nezavisne”.

Kako je navela, očekuje da će danas i sutra prodaja biti znatno bolja.

Osim badnjaka, u ponudi su i božićni aranžmani u raznim oblicima, kao što su sanke, korpice i kola, koji posebno privlače pažnju kupaca.

“Godinama prodajem badnjake i moram priznati da prodaja ove godine nije ista kao prethodnih, ali nadamo se da će biti bolje danas i sutra. Ove godine imamo u ponudi raznovrsne božićne aranžmane, među kojima su i oni u oblicima sanki, korpica i kola”, kaže Dragica Ilić, prodavačica.

Istakla je da su cijene prilagodili kupcima.

“Cijena badnjaka kreće se od dvije do sedam KM, a za pšenicu je potrebno izdvojiti četiri KM. Cijene su nešto niže u odnosu na prošlu godinu, s obzirom na situaciju vezanu za virus korona”, dodala je ona.

Jedan od prodavača koji prvi put ove godine prodaje badnjake kaže da je zadovoljan prodajom.

“Mislio sam da će biti slabija prodaja, s obzirom na situaciju, ali sam zadovoljan”, kaže ovaj prodavač.

Sanja Z., koja je došla da kupi badnjak i pšenicu, kaže da se bojala da će ponuda biti lošija, ali zadovoljna je izborom.

“Inače, kupujem badnjak na Badnji dan, a pšenicu nekada isti dan, a nekada ranije, ali ove godine sam odlučila da to obavim ranije”, kazala nam je ona.

Naime, kako kažu prodavci, najbolja prodaja očekuje se na Badnji dan, jer se, kao i prethodnih godina, najveći broj kupaca odlučuje na taj dan da kupi badnjake.

Izvor: Nezavisne

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017