22. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorPočinje rekonstrukcija Ulice mitropolita Petra Zimonjića na Pećanima

Počinje rekonstrukcija Ulice mitropolita Petra Zimonjića na Pećanima

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor danas je potpisao ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem za izvođenje radova na rekonstrukciji Ulice mitropolita Petra Zimonjića u naselju Pećani u Prijedoru, a u pitanju je preduzeće „ Niskogradnja Marjanović“ d.o.o. Prijedor.

Vrijednost ugovora je 1.369.998,45 KM sa PDV-om, a rok za završetak radova koje će izvoditi pomenuto preduzeće je 90 dana od dana uvođenja u posao.

Planirani radovi obuhvataju rekonstrukciju postojećeg kolovoza sa izgradnjom obostranih trotoara, izgradnju pješačkog mosta, izgradnju površinske odvodnje i ulične rasvjete.

Tokom izvođenja radova u ovom dijelu grada vršiće se regulacija saobraćaja te ovim putem upućujemo apel građanima za strpljenje do završetka radova koji su planirani.
Gradonačelnik Javor izrazio je zadovoljstvo što se, kako je ranije i najavljeno, nastavlja uređenje Pećana kao najvećeg gradskog naselja, a koje je godinama unazad ostajalo po strani.
Uređen je pristupni put i prostor oko boračkih zgrada, a nakon rekonstrukcije ove ulice planirano je i uređenje pećanskog parka kao i izgradnja dječijeg vrtića. Početak radova u Ulici mitropolita Petra Zimonjića biće ozvaničen u narednih nekoliko dana.

Kabinet gradonačelnika

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments