4. Marta 2024.
NaslovnicaNovostiRS-BIHPočinje “Banjalučka zima”

Počinje “Banjalučka zima”

 “Banjalučka zima” u grad na Vrbasu donosi pravu čaroliju, ali i sjajan program u kojem će posjetioci moći uživati već od danas.

Uz bogatu gastronomsku ponudu u prekrasnom ambijentu parka “Petar Kočić” od 19 časova nastupiće Andrej Pucarević.

– U subotu od devet časova na Trgu Krajine biće organizovana škola klizanja, dok će mališane od 12 časova zabaviti animatori, koji su spremili razne sportske aktivnosti, poligone, takmičenja, plesove i balone, dok će od 15 časova biti organizovane plesno-korektivne radionice. U večernjim časovima očekuje vas sjajna zabava za koju će se pobrinuti Marko Saksofon, violina i di-džej – saopštili su iz Gradske uprave.

Dodali su da se najmlađi školi klizanja mogu pridružiti i u nedjelju, od devet časova, dok će od 12 časova biti organizovana kreativna radionica za djecu. Nedjelja je rezervisana za svečano otvaranje “Zimzobala”, koje posjetioce očekuje od 19 časova uz muzički i zabavni program, puštanje lampiona, vile i vilenjake, ali i mnoštvo poklona koje će mališanima donijeti Djed Mraz.

– Mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije i posebno uređena kućica Djeda Mraza u parku “Petar Kočić” samo su mali dio čarolije pripremljene za zimske praznike u gradu te ne propustite priliku da budete dio još jedne zimske bajke – dodali su iz Gradske uprave.

Glassrpske

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments