Počelo asfaltiranje ulice Nikole Luketića u naselju Čirkin Polje

Created | By: freeradio | July 19, 2021
Počelo asfaltiranje ulice Nikole Luketića u naselju Čirkin Polje

U Prijedoru je danas počelo asfaltiranje Ulice Nikole Luketića u naselju Čirkin Polje, za šta je iz budžeta grada izdvojeno oko 46.000 KM.
Gradonačelnik Dalibor Pavlović rekao je da je sprovedena tenderska procedura i da se danas izvođač uvodi u radove u ulici u kojoj je prethodna vlast podigla asfalt i gdje prašina mještanima nije dozvoljavala normalne uslove za život.

“Ova ulica će biti u boljem stanju nego što je bila kad je podignuta, a bila je izgrađena 1988. godine uz učešće građana koji u njoj žive. Nepravedno su ostali bez asfalta i gutali prašinu više od šest mjeseci”, rekao je Pavlović novinarima u Prijedoru.

On je poručio da na ovaj način Gradska uprava pokazuje ljudima da vodi brigu o njima i da završava ono što je obećano prilikom njegove posjete mještanima prije dva i po mjeseca.

“Očekujem da `Prijedorputevi` izvrše radove na najbolji mogući način, a to ćemo kontrolisati nadzorom da kvaliteti koji su traženi tenderom budu ispoštovani”, dodao je Pavlović.

Direktor “Prijedorputeva” Radenko Crnogorac rekao je da će se raditi priprema podloge i asfaltiranje u dužini 400 metara i širini tri metra sa obostranim bankinama, te da bi posao trebao biti završen u naredna tri-četiri dana.

Mještanin Mikan Vukliš kaže da ovdje živi 45 godina i da je učestvovao preko mjesne zajednice u izgradnji i asfaltiranju ove ulice daleke 1988. godine.

“Mnogo nam ovo znači i hvala gradonačelniku što je ispunio obećanje”, dodao je Vukliš.

Izvor:SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017