1. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiRS-BIHPetak i subota uz "Zoster" u Klubu studenata Banjaluka

Petak i subota uz “Zoster” u Klubu studenata Banjaluka

Bend “Zoster” u petak (27. oktobra) i subotu (28. oktobra) od 21 čas održaće koncerte u Klubu studenata Banjaluka (KSB), a kako se navodi u saopštenju organizatora nastupa “OK teama”, riječ je o miljenicima banjalučke publike.

“‘Zoster’ je trenutno jedan od najpopularnijih bendova u regiji, izdali su i novi album, a sudeći po reakcijama publike, osim singlova koji su prethodili izdavanju albuma, sve pjesme sa poslednjeg izdanja ‘Najgori’ postali su hitovi, koje publika na nastupima benda, pjeva u glas”, stoji u saopštenju.

Cijena karata po koncertu je 20 KM, a na dan koncerata cijena će biti 25 KM. Ulaznice se mogu kupiti putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u Klubu studenata Banjaluka, prodaja ulaznica vršiće se i pred početak koncerta na ulazu.

“U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/”, zaključeno je u saopštenju “OK teama”.

Nezavisne

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments