23. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiOsuda prisluškivanja i pitanje bez odgovora ko asfaltira puteve

Osuda prisluškivanja i pitanje bez odgovora ko asfaltira puteve

 Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković pozvao je danas policiju da rasvijetli slučaj postavljanja uređaja za audio-snimanje u kancelariji rukovodioca prijedorske Filijale Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske Dalibora Pavlovića i da, po utvrđivanju, počinioca javno objavi svim građanima Prijedora.
Đaković je istakao da su takve radnje nezakonite i osudio ih.

On je rekao da je današnju konferenciju za novinare sazvao jer se u Prijedoru tokom posljednjih nekoliko dana vrši priprema terena za asfaltiranje puteva u Aerodromskom naselju, a da je presedan u tome što niko iz Gradske uprave o tome nije upoznat.

“Kao gradonačelnik nisam uspio saznati ko je nalogodavac i ko je finansijer. Jedino što smo utvrdili jeste da je izvođač radova firma `Prijedorputevi`. Ako su oni i investitori, iako nije ispravno postupljeno i iako nismo ja ni nadležni upoznati o poslovima koji se rade, želim da pozdravim `Prijedorputeve` jer su to poslovi u interesu svih građana koji koriste te puteve i čak želim da pohvalim donatora koji finansira ove radove i molim ga da nastavi i dalje i u drugim dijelovima grada”, kaže Đaković.

Prema njegovim riječima, riječ je o ulicama 7. septembra 1944, Radenka Ostojića, Gojka Banovića, Nikole Tesle, Miška Kranjeca i Rodoljuba Čolakovića.

“Mi ćemo utvrditi ko je investitor i zahvaliti mu se i lično i preduzeti mjere u skladu s tim, ali nećemo zaustavljati korisne radove, iako, naglašavam, bilo bi u skladu s propisima da su nadležni upozati o poslovima, a ne da su se počeli raditi, a da niko u Gradskoj upravi nije obaviješten”, dodao je Đaković.

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments