OBLAČNO I VJETROVITO Danas u BiH temperatura do 27 stepeni, moguća i kiša

Created | By: freeradio | October 5, 2020
OBLAČNO I VJETROVITO Danas u BiH temperatura do 27 stepeni, moguća i kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu do 27 stepeni Celzijusovih.
Tokom dana biće promjenljivo sa po kojim sunčanim intervalom, a poslije podne pretežno oblačno na jugu i istoku, uz uslove za kraću kišu ili pljusak, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Duvaće vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
Dnevna temperatura vazduha biće od 19 do 25, na sjeveroistoku do 27, a na planinama od 14 stepeni Celzijusovih.

Više sunčanih perioda očekuje se u utorak, 6. oktobra, i to u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 16, na planinama od devet, a maksimalna dnevna od 18 do 24, na planinama od 14 stepeni Celzijusovih.

Meteorolozi su za srijedu, 7. oktobar, ponovo najavili kišu i pljuskove, kada će jutarnja temperatura vazduha biti od devet do 15, na planinama od osam, a maksimalna dnevna od 13 do 18, lokalno na sjeveroistoku i do 23, na planinama od 12 stepeni Celzijusovih.

Nakon oblačnog dana u četvrtak, 8. oktobra, predveče se očekuje razvedravanje. Jutarnja temperatura od šest do 12, na planinama od četiri, a najviša dnevna od 11 do 16, na sjeverozapadu i jugu i do 18, na planinama od 11 stepeni Celzijusovih.

7 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017