Nova pjesma Amela Ćurića “Moje zauvijek” nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Created | By: freeradio | December 25, 2020
Nova pjesma Amela Ćurića “Moje zauvijek” nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Amel Ćurić objavio je novu pjesmu “Moje zauvijek” koja je već na prvo slušanje, ali i gledanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što novi hit čini posebnim jeste spot koji ne viđamo svakodnevno na našim prostorima.

Dugo smo pripremali cijeli projekat i željeli smo publici pokloniti kvalitetnu pjesmu koja tokom cijelog slušanja i gledanja pruža jedan umjetnički dojam, u kojem će sve vrijeme uživati. Autor pjesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspješno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cijela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pjesmu kroz umjetnički spot- rekao je Amel.

Amel je marljivo radio u studiju tokom perioda izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom. Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi uistinu ostavljaju bez daha. Posebnu umjetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelijepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i 3.mjesto na svjetskom prvenstvu Show dance-a. Ova Banjalučanka prvi put učestvuje u snimanju nekog video spota, a kako  je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo sarađivati sa Amelom i kompletnom ekipom.

Zaista sam ponosan na cijeli tim koji je radio na ovoj pjesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pjesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, a ja slobodno mogu reći da mi je ovo jedna od najdražih pjesama i da sam uživao radeći na ovom projektu- rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo se družiti sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017