5. Decembra 2023.
NaslovnicaZabavaMuzikaNova pjesma Amela Ćurića “Moje zauvijek” nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nova pjesma Amela Ćurića “Moje zauvijek” nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Amel Ćurić objavio je novu pjesmu “Moje zauvijek” koja je već na prvo slušanje, ali i gledanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što novi hit čini posebnim jeste spot koji ne viđamo svakodnevno na našim prostorima.

Dugo smo pripremali cijeli projekat i željeli smo publici pokloniti kvalitetnu pjesmu koja tokom cijelog slušanja i gledanja pruža jedan umjetnički dojam, u kojem će sve vrijeme uživati. Autor pjesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspješno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cijela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pjesmu kroz umjetnički spot- rekao je Amel.

Amel je marljivo radio u studiju tokom perioda izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom. Spot za pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi uistinu ostavljaju bez daha. Posebnu umjetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelijepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i 3.mjesto na svjetskom prvenstvu Show dance-a. Ova Banjalučanka prvi put učestvuje u snimanju nekog video spota, a kako  je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo sarađivati sa Amelom i kompletnom ekipom.

Zaista sam ponosan na cijeli tim koji je radio na ovoj pjesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pjesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, a ja slobodno mogu reći da mi je ovo jedna od najdražih pjesama i da sam uživao radeći na ovom projektu- rekao je autor pjesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo se družiti sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]
[vc_video link=”https://youtu.be/oX_DViWJB08″]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments