Nova atraktivna lokacija MF banke u Prijedoru

Created | By: freeradio | October 5, 2020
Nova atraktivna lokacija MF banke u Prijedoru

Poslovnica MF banke u Prijedoru od danas se nalazi na novoj, atraktivnijoj lokaciji u ulici Kralja Petra I Oslobodioca bb. Moderno opremljen i značajno veći prostor u centru Prijedora ima za cilj da klijentima obezbijedi brzu i jednostavnu uslugu u ugodnom ambijentu.

Kontinuirano radimo na unapređenju naše usluge, osluškujemo potrebe klijenata i nastojimo naše poslovanje maksimalno prilagoditi njihovim potrebama. Iako smo se, kao i svi privredni subjekti, suočili sa vrlo nepredvidivom poslovnom godinom, moram reći da smo vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima u ovoj regiji, a u prilog tome govori upravo ovo preseljenje Banke u adekvatniji prostor, koji će moći u potpunosti odgovoriti našim standardima i očekivanjima klijenata“, istakao je Radoslav Torbica, direktor regija Prijedor, Bihać, Cazin i Novi Grad.

MF banka opslužuje danas blizu 40.000 klijenata i zapošljava 239 radnika, unutar poslovne mreže od 27 poslovnica širom BiH.

Pored brojnih proizvoda namijenjenih sektoru malog i srednjeg preduzetništva, MF banka pruža usluge i stanovništvu, a od njih je svakako najpoznatija oročena štednja uz kamatnu stopu od 2,6%.

U kojoj mjeri su građani BIH tokom proteklih godina prepoznali MF banku kao  pouzdanog i sigurnog partnera dovoljno govori i podatak da trenutni portfolio depozita iznosi preko 370 miliona. Osim toga, tokom 2020. godine, pored vanredne situacije izazvane pandemijom virusa Korona, MF banka kontinuirano bilježi rast štednje.

Poslovnica MF banke u Prijedoru će biti na raspolaganju klijentima i svim građanima Prijedora svaki radni dan od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 12:30 časova.

99 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017