Nikola Đuričko sa novom stendap komedijom gostuje u Prijedoru

Created | By: freeradio | February 20, 2023
Nikola Đuričko sa novom stendap komedijom gostuje u Prijedoru

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko u sklopu velike regionalne turneje dolazi u Prijedor sa novom stendap komedijom „Showbiz“, koja će biti izvedena 24. februara u Pozorištu „Prijedor“ sa početkom u 20 časova.

„Novi materijal, kao i prošlog puta, Nikola Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice, sa posebnim osvrtom na brojne uloge zahvaljujući kojima je stekao status kultnog glumca svih generacija“, saopšteno je iz Agencije „Venturo“, koja je organizator ovog događaja.

Sam Đuričko kaže da se poželio ove forme nastupa.

„Skoro tri godine nisam nastupao i uželeo sam se ljudi. ‘Showbiz’ je moj novi stendap i jedva čekam da ga podelim sa publikom. Prve reakcije su odlične, nadam se da će tako i ostati“, rekao je Nikola Đuričko.

Kako javljaju iz „Ventura“, prije odlaska u Ameriku Nikola Đuričko je igrao u više od 60 pozorišnih predstava i brojnim filmovima i serijama kao što su „Lajanje na zvezde“, „Mrtav ‘ladan“, „Otvorena vrata“, „Munje“, „Vratiće se rode“, „Do koske“, Montevideo, Bog te video“, „Senke nad Balkanom“…

„Veliku popularnost stekao je glumeći u američkoj seriji ‘Stranger Things’ u kojoj glavne uloge tumače holivudske zvijezde Vinona Rajder i Dejvid Harbur.

Novi stendap Đuričko će izvesti i u Banjaluci 23. februara u dvorani „Obilićevo“ sa početkom u 20 časova i to će biti jedini nastupi popularnog glumca ove godine u Republici Srpskoj.

Nezavisne novine – GradPrijedor.com

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017