22. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorNikola Đuričko sa novom stand up komedijom gostuje u Prijedoru i Banja...

Nikola Đuričko sa novom stand up komedijom gostuje u Prijedoru i Banja Luci

Proslavljeni glumac Nikola Đuričko u sklopu velike regionalne turneje dolazi u Banjaluku sa novom stendap komedijom “Showbiz”, koja će biti izvedena 23. februara u dvorani “Obilićevo” sa početkom u 20 časova.

“Novi materijal, kao i prošlog puta, Nikola Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice, sa posebnim osvrtom na brojne uloge zahvaljujući kojima je stekao status kultnog glumca svih generacija”, saopšteno je iz Agencije “Venturo”, koja je organizator ovog događaja.

Sam Đuričko kaže da se poželio ove forme nastupa.

“Skoro tri godine nisam nastupao i uželeo sam se ljudi. ‘Showbiz’ je moj novi stendap i jedva čekam da ga podelim sa publikom. Prve reakcije su odlične, nadam se da će tako i ostati”, rekao je Nikola Đuričko.

Kako javljaju iz “Ventura”, prije odlaska u Ameriku Nikola Đuričko je igrao u više od 60 pozorišnih predstava i brojnim filmovima i serijama kao što su “Lajanje na zvezde”, “Mrtav ‘ladan”, “Otvorena vrata”, “Munje”, “Vratiće se rode”, “Do koske”, Montevideo, Bog te video”, “Senke nad Balkanom”…

“Veliku popularnost stekao je glumeći u američkoj seriji ‘Stranger Things’ u kojoj glavne uloge tumače holivudske zvijezde Vinona Rajder i Dejvid Harbur. Za potrebe nastupa Nikole Đurička dvorana ‘Obilićevo’ će biti posebno prilagođena – sjedeća mjesta u parteru i specijalna rasvjeta i ozvučenje”, javljaju iz “Ventura” uz napomenu da je pokrovitelj gostovanja grad Banjaluka, a generalni sponzor kompanija “Mikrofin”.

Karte su u prodaji na biletarnici dvorane “Obilićevo” i Trgu Krajine.

Poslije Banjaluke Đuričko će svoj novi stendap izvesti i u Pozorištu Prijedor 24. februara sa početkom u 20 časova i to će biti jedini nastupi popularnog glumca ove godine u Republici Srpskoj.

Nezavisne

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments