NEOBIČNO VRIJEME ZA OVO DOBA GODINE U BiH pretežno oblačno, ali toplo

Created | By: freeradio | December 7, 2020
NEOBIČNO VRIJEME ZA OVO DOBA GODINE U BiH pretežno oblačno, ali toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ i danas će biti pretežno oblačno, ali relativno toplo vrijeme za ovo doba godine sa temperaturom vazduha do 13 stepeni Celzijusovih.
Jutro je oblačno, a na jugu, jugozapadu i istoku može se zadržati povremeno slaba kiša.

Tokom dana smanjenje oblačnosti od zapada ka istoku, te će biti i kraćih sunčanih perioda, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od pet do 10, na sjeveru i jugu oko 13, u planinskom pojasu od dva stepena Celzijusova.

Vjetar slab istočni i jugoistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Promjenljivo oblačno i vjetrovito vrijeme očekuje se u utorak, 8. decembra, povremeno sa sunčanim intervalima, a na jugu je moguća slaba prolazna kiša. Uveče će naoblačenje sa kišom zahvatiti većinu krajeva.

Jutarnja temperatura od jedan do šest, u planinama oko minus dva stepena, a najviša dnevna od pet do 10, u planinskom pojasu od jedan stepen Celzijusov.

Slaba kiša moguća je u srijedu, 9. decembra, uglavnom na jugu i istočnim krajevima, a na planinama slab snijeg ili susnežica. Jutarnja temperatura vazduha od dva do šest, u planinama oko minus dva stepena, a najviša dnevna od četiri do 10, na planinama od jedan stepen Celzijusov.

U četvrtak, 10. decembra, poslije podne i uveče biće oblačno i pretežno suvo vrijeme, a na jugu slaba prolazna kiša. Jutarnja temperatura od dva do sedam, u planinama oko minus dva, a najviša dnevna od tri do devet, na planinama od jedan stepen Celzijusov.

13 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017