“Nektar OK Fest karavan” 24. i 25. decembra u pozorištu Prijedor

Created | By: freeradio | December 18, 2020
“Nektar OK Fest karavan” 24. i 25. decembra u pozorištu Prijedor

Nakon uspješne realizacije u Doboju, Nektar OK Fest karavan nastavlja svoje putovanje prema Prijedoru gdje će 24. i 25. decembra u Pozorištu Prijedor biti realizovan zanimljiv i sadržajan kulturno – zabavni program.

U četvrtak 24. decembra od 19:00 biće otvorena izložba „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića. Od 20:00 koncert Combine Quarteta, muzičkog sastava koji njeguje jazz muziku, sa željom da pomire tradicionalno i moderno, a da u tome pronađu svoj stil i pravac.

Petak, 25. decembar rezervisan je za projekcije filmova „Tusta“, režisera Andreja Korovljeva od 18:00 i „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića koji je na programu od 20:00.

Pozitivno mišljenje o projektu OK teama, koji je pokrenut sa ciljem kreiranja što kvalitetnijih kulturnih sadržaja i programa u RS/BiH, koji su u potpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, usljed posljedica izazvanih pandemijom korona virusa, dali su i brojni umjetnici koji su imali priliku da budu dio programa. Jedan od njih je i frontmen benda Kanda, Kodža i Nebojša, koji su u okviru Nektar OK Fest karavana nastupili u Banjaluci, Oliver Nektarijević: „Preživljavanje bez kulture, bez umetnosti ne znači ništa“. „Mi treba da budemo ljudi koji ukazuju na to da nije dovoljno da se zatvorimo samo u lockdown, nego da pokušamo da napravimo nešto malo više od toga, ali naravno zdravlje je na prvom mjestu“.

Pridružite nam se na sedmoj po redu stanici Nektar OK Fest karavana u Prijedoru. Kompletan progam i ovoga puta izvodiće se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Pozorištu Prijedor.

5 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017