“Ne dozvoli da otpad postane smeće” Predavanjima ukazati na prednost reciklaže

Created | By: freeradio | May 24, 2021
“Ne dozvoli da otpad postane smeće” Predavanjima ukazati na prednost reciklaže

Gradska razvojna agencija Banjaluka i Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjaluci, sutra, organizuju događaj pod nazivom „Ne dozvoli da otpad postane smeće“ čiji je cilj predstavljanje potencijalnih inovativnih rješenja u zaštiti životne sredine – reciklaži i rehabilitaciji prostora.

Kako je saopšteno iz Gradske razvojne agencije (CIDEA) plan je da se na jednom mjestu okupe svi zainteresovani i predstave problemi i potencijalna rješenja iz ove oblasti.

– Cilj je da u budućnosti radimo na novim zajedničkim inicijativama, koje bi se mogle implementirati na nove, atraktivne i inovativne načine. Cilj događaja „Ne dozvoli da otpad postane smeće“ je da se predavanjima i edukacijom ukaže na koristi koje donosi reciklaža i da se predstavi primjer dobre prakse revitalizacije i razvoja turističko-rekreativnog centra Manjača – naveli su iz Agencije.

Naveli su da će biti organizovan na Tehnološkom fakultetu, a u sklopu inicijative Evropski socio-ekonomski regioni 2021.

– Zbog sprovođenja mjera zaštite od pandemije virusa korona, događaju će prisustvovati ograničen broj ljudi – poručili su iz CIDEA.

Izvor:SrpskaInfo

12 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017