4. Marta 2024.
NaslovnicaNovostiNastavlja se kampanja "Volim Srpsku"

Nastavlja se kampanja “Volim Srpsku”

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske nastaviće sa realizacijom kampanje “Volim Srpsku”, čiji je cilj promocija mladih koji su ostvarili uspjeh u Srpskoj, gdje žele da grade svoju budućnost.

“Putem spotova, koji će biti emitovani u sredstvima javnog informisanja, mladi volonteri, sportisti i studenti šalju poruku vršnjacima na koji način su ostvarili svoje rezultate i motivišu ih da se trude, vrijedno rade i ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva“, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

U ovoj instituciji ističu da je namjera da se kampanjom promovišu uspješni i ostvareni mladi ljudi kao pozitivni uzori s ciljem izgradnje zdravog društva, te da se dugoročno utiče na poboljšanje slike u javnosti kada je riječ o sveukupnom ambijentu u Republici Srpskoj i mogućnostima da se pojedinci ostvare na profesionalnom i privatnom planu, izgrađujući stabilnu i srećnu porodicu.

“Kampanjom `Volim Srpsku` obuhvaćeni su najbolji među nama – oni koji će, uz adekvatnu podršku, izgraditi još uspješniju i prosperitetniju Republiku”, navodi se u saopštenju.

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments