4. Marta 2024.
NaslovnicaNovostiNarednih dana pretežno sunčano uz malu oblačnost

Narednih dana pretežno sunčano uz malu oblačnost

U Republici Srpskoj narednih dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutru i prije podne biće pretežno vedro, u višim predjelima i na jugu Hercegovine hladnije, a na planinama slab mraz.

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost, a u nižim predjelima gdje se bude zadržala magla biće uglavnom oblačno.

Duvaće slab, istočni i sjeveroistočni vjetar.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do sedam, u višim predjelima od minus tri stepena, a dnevna od devet do 14, te na jugu do 18 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 8. novembra, ujutru i prije podne biće pretežno vedro u višim predjelima i na jugu Hercegovine, u nižim predjelima, kotlinama i riječnim dolinama sa maglom, a na planinama slab mraz.

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do pet, na jugu do osam, u višim predelima od minus četiri stepena, a najviša dnevna temperatura vazduha od osam do 14, na jugu oko 19 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 9. novembra, ujutru i prije podne biće pretežno vedro u višim predjelima i na jugu Hercegovine, a u nižim predjelima, kotlinama i riječnim dolinama sa maglom, te na planinama slab mraz.

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do osam, u višim predjelima od minus tri, a dnevna temperatura vazduha od osam do 14, na jugu oko 19 stepeni Celzijusovih.

U utorak, 10. novembra, ujutru i prije podne biće pretežno vedro u višim predjelima i na jugu Hercegovine, u nižim predjelima, kotlinama i riječnim dolinama sa maglom, koja se može duže zadržati, te na planinama slab mraz.

Tokom dana, gdje se magla bude podigla, u višim predjelima i u Hercegovini biće sunčano.

Jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do pet, na jugu do osam, u višim predelima od minus dva stepena, a najviša dnevna temperatura vazduha od osam do 13, te na jugu oko 18 stepeni Celzijusovih.

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments