Najmlađa i najslađa zvijezda Instagrama: Ko je zapravo “Kućna djevojčica”?

Created | By: freeradio | December 11, 2020
Najmlađa i najslađa zvijezda Instagrama: Ko je zapravo “Kućna djevojčica”?

Osvojila je društvene mreže svojom preslatkom i dječijom iskrenošću.

Nikolija Vujović Niki, postala je javnosti poznata zahvaljujući svojoj mami Andrijani, koja svakodnevno putem društvenih mreža objavljuje zanimljive trenutke koje provodi sa svojom ćerkom u Čikagu.

Šarmantna trogodišnja Niki, definitvno je rođena za kameru i spada u najmlađe zvijezde Instagrama. Snimci u kojima komentariše situacije, koje joj se svakodnevno dešavaju, ali i sebe prava su senzacija. Njeni se pratioci broje u stotinama hiljada, a srca je osvojila snimkom u kome svojoj mami Andrijani objašnjava da neće da obavlja kućne poslove umjesto nje i da ona nije njena “Kućna devojčica”.

S obzirom da žive u Americi, često imamo priliku da Nikoliju čujemo i kako priča na engleskom jeziku, a njen izgled rastapa bukvalno i najtvrđa srca.

Ova trogodišnjakinja za svoj uzrast veoma je pričljiva i nema problem da i svoju mamu posavjetuje, kada “pogreši”. Potražite „Kućnu djevojčicu“ na Instagramu i uživajte u najsmešnijim klipovima malene Niki, koju obožava čitav Balkan.

Izvor: novosti.rs

10 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017