NA PLANINAMA MRAZ Oblačno vrijeme, temperatura do pet stepeni

Created | By: freeradio | November 30, 2020
NA PLANINAMA MRAZ Oblačno vrijeme, temperatura do pet stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa najvišom dnevnom temperaturom od nula do pet, na jugu Hercegovine do devet stepeni Celzijusovih.
Ujutru pretežno vedro na jugu, a u ostalim predjelima umjereno do pretežno oblačno. Na planinama i u višim predjelima biće umjerenog mraza, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sredinom dana preovladavaće promjenljivo oblačno vrijeme u većini predjela, uz sunčane intervale kojih će najviše biti na jugu. U sjevernim i istočnim predjelima biće više oblačnosti.

Duvaće slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Pretežno sunčano vrijeme biće tokom dana u utorak, 1. decembra, ali se naoblačenje očekuje krajem dana i tokom noći kada će zahvatiti većinu krajeva.
Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do nula stepeni, na planinama oko minus osam, a najviša dnevna od nula do pet, na jugu Hercegovine do osam stepeni Celzijusovih.

Kiša i provijavanje susnježice ili slabog snijega očekuje se u srijedu, 2. decembra, od sjeverozapada ka centralnim predjelima, dok će u centralnim i južnim krajevima padati slaba kiša koja se ledi pri tlu.
Minimalna jutarnja temperatura biće od minus četiri do nula, na planinama od minus sedam, a najviša dnevna temperatura od nula do četiri, na jugu Hercegovine do osam stepeni Celzijusovih.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u četvrtak, 3. decembra, koja će tokom dana i uveče padati u većini predjela.
Minimalna jutarnja temperatura od minus tri do nula, na jugu oko šest. a najviša dnevna od jedan do pet, na jugu Hercegovine do devet stepeni Celzijusovih.

9 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017