MUP RS:upozorenje građanima na e-mail poruke lažnog sadržaja

Created | By: freeradio | December 13, 2022
MUP RS:upozorenje građanima na e-mail poruke lažnog sadržaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske obavještava građane da u posljednje vrijeme na imejl adrese fizičkih i pravnih lica pristižu poruke u kojima je navedeno da postoji informacija da se bave nezakonitim aktivnostima u vezi sa pornografijom i zlostavljanjem.
U imejl porukama često su zloupotrijebljena imena pripadnika MUP-a Republike Srpske, te je uočeno i ime direktora policije Republike Srpske Siniše Kostreševića, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

“Upozoravamo građane da su navodi iz imejl poruka lažni, te da su nazivi institucija i imena lica zloupotrijebljeni. Savjetujemo građanima da takve imejl poruke, ukoliko ih dobiju, ne otvaraju i ne odgovaraju na njih, te da ukoliko su na bilo koji način oštećeni to prijave MUP-u Srpske”, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Načine prevare i savjete za zaštitu građana moguće je pronaći na internet stranici MUP-a Republike Srpske: https://mup.vladars.net/index.php?vijest=vtk , a više informacija zainteresovani mogu dobiti posredstvom imejl adrese: vtk@mup.vladars.net.

SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017