MUP RS:Sutra počinje preventivna akcija “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima”

Created | By: freeradio | November 7, 2022
MUP RS:Sutra počinje preventivna akcija “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima”

U Republici Srpskoj sutra će početi akcija “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima” u okviru koje će se vršiti preventivna kontrola ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihove pripremljenosti za zimsku vožnju.
Cilj akcije, koja će trajati do 2. decembra, je podizanje svijesti učesnika u saobraćaju o važnosti pripreme vozila za bezbjedno učešće u saobraćaju u vrijeme zimskih uslova vožnje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

U okviru ove akciji vozačima će biti podijeljeni leci kojima se ukazuje na specifičnost vožnje u zimskim uslovima i pripremu vozila za zimske uslove vožnje.

“Apelujemo da vozači poštuju saobraćajne propise, te da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Akciju realizuje Auto-moto savez Republike Srpske, a učestvuju MUP Republike Srpske, Ministarstvom saobraćaja i veza i Agencija za bezbjednost saobraćaja Srpske.

SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017