Mladi igrači Rudar-Prijedora na meti timova iz Austrije i Srbije

Created | By: freeradio | December 29, 2020
Mladi igrači Rudar-Prijedora na meti timova iz Austrije i Srbije

Dobrim igrama mladi fudbaleri Rudar-Prijedora Dragan Bilbija (18), Danilo Marmat (19) i Luka Kulenović (21) su dali veliki doprinos osvajanju titule jesenjeg šampiona Srpske, a samim tim su zapali za oko brojnim menadžerima i predstavnicima klubova iz kvalitetnijih liga, odnosno drugih zemalja.

Neće biti čudno ukoliko neko od njih napusti redove ekipe iz grada na Sani, ali u ovom klubu ne planiraju još da ih prodaju.

– Postoji interesovanje za Bilbiju, Marmata i Kulenovića, u pitanju su klubovi iz Austrije i Srbije, međutim, verovatno je još rano da idu. Njima je potrebna bar još polusezona u našoj ligi, a naš cilj je ulazak u najviši rang – rekao je sportski direktor Prijedorčana Saša Stević.

Kada su u pitanju odlasci ugovori su istekli Marinku Rastoki, Stefanu Gavranoviću, Dominiku Posariću i Aleksi Dragiću tako da oni u narednom periodu neće nositi zeleno-crni dres. Cilj uprave kluba u zimskom prelaznom roku je da u svaku liniju tima dovede najmanje po jednog kvalitetnog igrača koji će moći da odgovori i premijerligaškim zahtevima.

srpskainfo.com

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017