30. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedor"Konferencija beba" 26. juna

“Konferencija beba” 26. juna

U LJetnoj bašti u Prijedoru u ponedjeljak, 26. juna, biće održana “Konferencija beba”, najavljeno je danas iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, socijalnu zaštitu, pronatalitetnu i demografsku politiku.
Vršilac dužnosti načelnika ovog odjeljenja Olivera Brdar Mirković rekla je da Gradska uprava ovu tradicionalnu manifestaciju organizuje na inicijativu Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, da se za učešće mogu prijaviti bebe rođene od Vidovdana prošle godine do dana održavanja “Konferencije beba”, te da registracija beba počinje u 9.00 i traje do 10.00 časova u LJetnoj bašti.

“Bilo bi dobro da što veći broj roditelja dođe sa djecom, da povedu i druge mališane iz porodice s obzirom na to da smo, kao i prethodnih godina, pripremili izuzetno bogat program”, rekla je Mirkovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je navela da će gradonačelnik zlatnicima darovati tri bebe rođene 16. maja – na Dan grada.

“Veliki je broj poklona koji stižu od naših privrednika, javnih preduzeća i ustanova i želim da im zahvalim na odzivu ovoj lijepoj manifestaciji koja je, u suštini, podrška mladim porodicama”, poručila je Mirkovićeva.

Ona je rekla da će gradonačelnik bogatim poklonima nagraditi tročlano predsjedništvo – najmlađu, najstariju i bebu sa najvećim brojem braće i sestara.

SRNA

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments