Koji je vaš omiljeni Supernova par?

Created | By: freeradio | February 14, 2023
Koji je vaš omiljeni Supernova par?

Dan zaljubljenih jedan je od omiljenih praznika za ljude širom svijeta, a posebno je značajan parovima koji danas, 14. februara, slave ljubav.

Postoje, međutim, i oni parovi  koji su sastavni dio vaših domova, i koji vam ne samo 14. februara, već tokom cijele godine omogućavaju kvalitetnu komunikaciju putem interneta i TV zabavu kroz veliki broj raznovrsnih kanala.

Bez obzira na to da li je vaš omiljeni par usluga internet u kombinaciji sa digitalnom televizijom ili fiksnom telefonijom, u Supernovoj vas očekuju DUO paketi koji će vam u svojoj kombinaciji pružiti maksimalan užitak i pogodnosti u korištenju.

Ako ovih dana vaš izbor bude neki Supernova par, dobra je vijest da vas očekuje 20 odsto popusta na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci, poklon Superstar videoteka i drugi benefiti.Vaše je samo da odlučite koji je Supernova par baš za vas.

U slučaju da imate neku dilemu, pojašnjenja možete dobiti u Supernova poslovnicama, pozivom na 0800 30 630 ili na web stranici supernovabih.ba

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017