KAMPANJA “PETARDE NISU IGRAČKE” Apel prijedorske policije: Oprezno prilikom rukovanja pirotehnikom

Created | By: freeradio | December 22, 2020
KAMPANJA “PETARDE NISU IGRAČKE” Apel prijedorske policije: Oprezno prilikom rukovanja pirotehnikom

Policijska uprava (PU) Prijedor učestvuje u kampanji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske “Petarde nisu igračke”, čiji je cilj da se građanima, a posebno mlađoj populaciji, ukaže na posljedice koje mogu nastati nepravilnom upotrebom pirotehničkih sredstava.

PU Prijedor će zajedno sa nadležnim inspekcijskim organima vršiti pojačanu kontrolu s ciljem sprečavanja neovlaštene prodaje pirotehničkih sredstava – navodi se u saopštenju iz ove uprave.

Zakonska regulativa predviđa koja vrsta pirotehničkih sredstava je dozvoljena za upotrebu, kao i zabranu korištenja na određenim mjestima i na način kojim se izaziva uznemirenost građana.

PU Prijedor apeluje da se građani uzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava i da savjetuju mlađe kada je riječ o korištenju i rukovanju pirotehnikom, a sve s ciljem da predstojeći novogodišnji i božićni praznici proteknu u miru i bez neželjenih posljedica.

3 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017