5. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorJavor i Zeljković u uređenju pomoćnog terena Fudbalskog kluba "Rudar-Prijedor"

Javor i Zeljković u uređenju pomoćnog terena Fudbalskog kluba “Rudar-Prijedor”

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor i predsjednik fudbalskih saveza BiH i Republike Srpske Vico Zeljković postigli su danas dogoovor o subvencionisanju postavljanja vještačke trave na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba “Rudar-Prijedor”.
Javor i Zeljković razgovarali su u Banjaluci o nizu aktuelnih pitanja koja se tiču sporta i sportske infrastrukture u Prijedoru, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Dogovoreno je da zajedničkim snagama grad Prijedor i Fudbalski savez Republike Srpske subvencionišu postavljanje vještačke trave, nabavku kvarcnog pijeska i gumenog granulata za popunu vještačke trave na pomoćnom terenu Fudbalskog kluba `Rudar-Prijedor` do kraja ove godine, dok će ti radovi biti završeni na proljeće iduće godine”, navodi se u saopštenju.

Na ovaj način biće obezbijeđeni uslovi za kvalitetniji treninge.

“Grad Prijedor je i na ovaj način potvrdio opredjeljenje da ulaže u razvoj i unapređenje svih sportova, sportskih klubova i pojedinaca, a ovo jer samo još jedan korak ka tom cilju. Podrška i dobra saradnja sa Fudbalskim savezom Republike Srpske i na ovaj način dolazi do punog izražaja”, dodaje se u saopštenju. 

Srna

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments