5. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorIsključeno 47 vozača, šest zadržano na triježnjenju

Isključeno 47 vozača, šest zadržano na triježnjenju

U trodnevnoj akciji pojačane kontrole učesnika u saobraćaju na području Policijske uprave /PU/ Prijedor kontrolisano je 505 učesnika u saobraćaju, a zbog počinjenih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja ukupno su sankcionisana 54 učesnika.
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 45 vozača, kao i dva vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga, a na triježnjenju je zadržano njih šest.

Od lica čiji su inicijali O.G. iz Prijedora, višestrukog povratnika u činjenju težih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, oduzet je “audi” koji je vozio pod dejstvom alkohola i za vrijeme trajanja zabrane upravljanja vozilom, a za kojeg je utvrđeno da po osnovu neplaćenih novčanih kazni duguje 10.232,40 KM.

Lokalne akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili lijekova koji se ne smiju upotrebljavati prije i za vrijeme vožnje, na području PU Prijedor realizovane su od 24. do 26. oktobra.

Srna

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments