INTERESANTAN TEST Kompanija plaća ljudima da provedu dan bez tehnologije

Created | By: freeradio | March 29, 2021
INTERESANTAN TEST Kompanija plaća ljudima da provedu dan bez tehnologije

Danas je teško zamisliti život bez mobilnih telefona, međutim kako bi to izgledalo na 24 sata. Kompanija Rivjus je spremna da plati da to i proveri, pa održava “Didžital Detoks Čelendž”.

Srećnim učesnicima u ovom istraživanju biće plaćeno 2.400 dolara da budu 24 sata bez tehnologije.

Oni koji se prijave, dobiće određeno mjesto, poput sefa gdje će svu svoju tehonlogiju moći da ostave na 24 sata, odabraće dan koji im najviše odgovara u toku nedjelje, kako bi počeli svoj izazov bez ekrana.

Tehnologija koja nije dozvoljena ne uključuje mikrotalasnu rernu, ali uključuje telefone, tablete, pametne satove, TV, gejming koznole, kompjutere, laptopove ili bilo kakve druge pametne uređeje u kući.

Na kraju izazova, učesnici će priložiti svoje “screen time” izvještaje sa telefona kako bi dokazali da ih nisu koristili u toku jednog dana.

Ovi izazovi se održavaju u Americi i u Australiji, a mogu da učestvuju svi preko 18 godina, a može da učestvuje svako ko je već umoran od posla, besomučnog pretraživanja interneta, gledanja serija unedogled ili igranja video igara bez prestanka, piše b92.

Izvor:SrpskaInfo

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017