Ponedjeljak, 5 Juna, 2023
spot_img
HomeNovostiGradonačelnik posjetio vrtić “Radost”

Gradonačelnik posjetio vrtić “Radost”

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović danas je u okviru majskih svečanosti posjetio Dječiji vrtić “Radost” i družio se s mališanima i radnicima ove predškolske ustanove.
Pavlović je naveo da su tokom posjete zasadili drvo i pustili balone na kojima je pisalo grad Prijedor.

“Najveće bogatstvo su naša djeca i sve što radimo u našim životima i grad što radi, radimo za budućnost, za djecu”, rekao je Pavlović novinarima.

On je dodao da se i na ovaj način pokazuje suštinski značaj budućih generacija, da je Gradska uprava i do sad imala odlične odnose sa ovom predškolskom ustanovom, a da slijedi i rješavanje problema velikog broja neupisane djece izgradnjom novog vrtića uz pomoć predsjednika Republike Srpske.

Vršilac dužnosti direktora Dječijeg vrtića “Radost” Tatjana Brdar izrazila je zadovoljstvo što je ova ustanova izabrana za jednu od početnih u obilježavanju Dana grada.

“To nam samo potvrđuje činjenicu da gradonačelnik i cijela Gradska uprava razumiju važnost ustanove u kojoj najmlađi odrastaju. Najmlađe je gradonačelnik obradovao raznim poklonima, a oni su se potrudili da mu se kroz smijeh, igru i različite vrste zabave oduže na svoj, dječiji način”, navela je Brdareva.

Majske svečanosti povodom 16. maja – Dana grada, nastavljaju se večeras promocijom knjige Aleksandra Đuričića “Glogi” o glumcu Nebojši Glogovcu koja će se u organizaciji Narodne biblioteke “Ćirilo i Metodije” održati u Pozorištu Prijedor u 20.00 časova.

Izvor:SRNA

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments