30. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorGradonačelnik organizovao prijem za Nikolu Dunovića

Gradonačelnik organizovao prijem za Nikolu Dunovića

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor organizovao je danas prijem za desetogodišnjeg Nikolu Dunovića i njegovog oca Gorana.

” Ovo je prvi put da nas je neko ugostio u Gradskoj upravi i to ne samo povodom Dana Republike nego uopšte i zahvalan sam našem gradonačelniku na ovom prijemu i izdvojenom vremenu . Ovo je jedan gest koji nismo očekivali i veoma nam je drago zbog toga”, rekao je Goran Dunović.
On je potvrdio da je Nikola peti razred i da je odličan učenik , da dobro napreduje i da već ispoljava razna interesovanja koja će porodica podržati koliko bude mogla.
U razgovoru sa Nikolom , gradonačelnik je saznao da on želi da počne da trenira košarku i dogovorili su se da se ponovo sretnu i da uz košarkašku loptu i opremu Nikola stvarno i počne da trenira ovaj sport.
Maleni Nikola se zahvalio na poklonima koje je dobio od gradonačelnika i naglasio da je on ostavio odličan utisak na njega te da se nada da će jednom zajedno zaigrati košarku.
Ovaj prijem je organizovan povodom Dana Republike Srpske 9.januara.
Nikola Dunović, sin je preminule Jelene Trikić-Dunović, svima poznate kao Majka Hrabrost, koja je u 32. godini života odbila liječenje tumora na mozgu da bi održala trudnoću i na svijet donijela bebu.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments