Gradonačelnik organizovao prijem za najbolje učenike

Created | By: freeradio | May 14, 2021
Gradonačelnik organizovao prijem za najbolje učenike

 

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović danas je u povodu 16. maja, Dana grada, organizovao prijem za najbolje učenike prijedorskih osnovnih i srednjih škola.

Posebno nam je drago i ponosni smo što imamo tako izuzetne mlade i pametne naše građane koji će sutra da vode ovaj grad i pokrenu ga s mjesta gdje ga mi ostavimo. Čestitam im na postignutom uspjehu i želim da im poručim da mislimo na njih i da ih podržavamo”, izjavio je Pavlović novinarima.

On je naveo da grad pomaže i školama, kao i đacima kroz stipendije i jednokratne pomoći, a da su najbolji među njima danas dobili od Grada po knjigu i po 100 KM.

“U znak zahvalnosti danas će biti postavljen jedan bilbord u gradu Prijedoru sa slikom naših najboljih učenika što je još jedan način da mi pokažemo da nam je stalo do tih ljudi”, poručio je Pavlović.

Luka Mitrović učenik je generacije u Medicinskoj školi Prijedor i planira upisati Medicinski fakultet u Novom Sadu.

“Redovan rad, trud, redovno učenje i motivacija od vlasti i bilo koje nagrade motivišu učenike da se zna da se naš rad cijeni, da se trud isplati i da ćemo imati budućnost ovdje”, rekao je ovaj učenik.

 

7 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017