Gradonačelnik organizovao prijem za generalnog sekretara Crvenog krsta Republike Srpske

Created | By: freeradio | September 22, 2022
Gradonačelnik organizovao prijem za generalnog sekretara Crvenog krsta Republike Srpske

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor organizovao je danas prijem za generalnog sekretara Crvenog krsta Republike Srpske Snježanu Kovač koja u našem gradu boravi kao gost Gradske organizacije Crvenog krsta Prijedor.

 

Povod njenog boravka u našem gradu je održavanje svečane akademije Koordinacionog odbora Crvenog krsta Republike Srpske za regiju Prijedor povodom 30 godina postojanja i rada ove republičke organizacije.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost što je Crveni krst tokom ovIh godina postala organizacija na koju se lokalna zajednica , svi njeni građani i sve njene institucije mogu osloniti. Posebno se ta zahvalnost odnosi na volontere koji svaki povjereni zadatak i humanitarnu aktivnost obavljaju na izuzetno human i , prije svega , ljudski odnos prema zaduženjima.

 

” Posebno bih se zahvalio vašim volonterima kada je u pitanju bila aktivnost vezana za vakcinaciju i period intenzivnije aktivnosti u suzbijanju širenja virusa korona, a ta pomenuta profesionalnost i ljudski i human odnos u takvoj neizvjesnosti i strahu i za vlastito zdravlje je nešto čemu se i kao bivši rukovodilac Doma zdravlja i kao čovjek neizmjerno divim”, izjavio je Javor.

On je dodao i da je gradska organizacija Crvenog krsta Prijedor tokom ovih 30 godina potvrdila da je to organizacija na koju se možemo osloniti i da je veliko zadovoljstvo sarađivati i u dobrim i u lošim vremenima sa njihovim pripadnicima.

U nadi da će biti više ovih lijepih trenutaka, a manje loših vremena kao što su pandemije, poplave, zemljotresi u kojima računamo na pripadnike organizacije Crvenog krsta, gradonačelnik im je čestitao ovaj vrijedan jubilej.

 

Svečana akademija u Pozorištu Prijedor zakazana je za 18,00 časova, a pored prikazivanja dokumentarnog filma o radu Crvenog krsta za pomenuti period biće dodijeljena jubilarna i redovna priznanja Crvenog krsta Republike Srpske. Jedno od pomenutih priznanja biće večeras uručeno i gradonačelniku Prijedora i Gradskoj upravi Prijedor.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017