2. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiGradonačelnik Dalibor Pavlović u Beogradu na otvaranju trke “Beograd – Banja Luka”

Gradonačelnik Dalibor Pavlović u Beogradu na otvaranju trke “Beograd – Banja Luka”

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović boravi danas u Beogradu gdje prisustvovuje startu 15. biciklističke trke “Beograd – Banjaluka”.

Uoči samog početka trke gradonačelnik Pavlović je razgovarao sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađenom Cicovićem kao i sa prijedorskim biciklistom Sinišom Lukićem, članom reprezentacije BiH.
Inače, riječ je o najkvalitetnijoj trci u regionu koja ove godine ima četiri etape i prva startuje sa Trga Republike danas u Beogradu u 12 časova, a četvrta završava u Banja Luci 25. aprila.
Grad Prijedor jedan je od domaćina ove manifestacije i start četvrte etape je u Prijedoru 25.aprila u 11,00 časova sa Trga oslobođenja.
U trci učestvovati 25 ekipa sa 175 takmičara iz 30 zemalja.
Start trke u Beogradu prati veliki broj medijskih kuća kako iz Republike Srpske, Republike Srbije i iz inostranstva.Obraćajući se medijima gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović je istakao da, iako trka ima tradiciju od petnaest godina, grad Prijedor je ove godine prvi put jedan od domaćina. On je istakao da je grad Prijedor prepoznatljiv kao grad sporta, da ima biciklistički klub i da ove godine daje takmičare u reprezentaciiji BiH.
– Prijedor će u nedjelju biti dobar domaćin starta četvrte etape i smatram da je ova trka doprinos razvoju biciklizma, sportu, zdravlju i razvoju turizma – istakao je Pavlović.

izvor: prijedorgrad.org

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments