Gradonačelnik Dalibor Pavlović u Beogradu na otvaranju trke “Beograd – Banja Luka”

Created | By: freeradio | April 22, 2021
Gradonačelnik Dalibor Pavlović u Beogradu na otvaranju trke “Beograd – Banja Luka”

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović boravi danas u Beogradu gdje prisustvovuje startu 15. biciklističke trke “Beograd – Banjaluka”.

Uoči samog početka trke gradonačelnik Pavlović je razgovarao sa šefom Predstavništva Republike Srpske u Beogradu Mlađenom Cicovićem kao i sa prijedorskim biciklistom Sinišom Lukićem, članom reprezentacije BiH.
Inače, riječ je o najkvalitetnijoj trci u regionu koja ove godine ima četiri etape i prva startuje sa Trga Republike danas u Beogradu u 12 časova, a četvrta završava u Banja Luci 25. aprila.
Grad Prijedor jedan je od domaćina ove manifestacije i start četvrte etape je u Prijedoru 25.aprila u 11,00 časova sa Trga oslobođenja.
U trci učestvovati 25 ekipa sa 175 takmičara iz 30 zemalja.
Start trke u Beogradu prati veliki broj medijskih kuća kako iz Republike Srpske, Republike Srbije i iz inostranstva.Obraćajući se medijima gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović je istakao da, iako trka ima tradiciju od petnaest godina, grad Prijedor je ove godine prvi put jedan od domaćina. On je istakao da je grad Prijedor prepoznatljiv kao grad sporta, da ima biciklistički klub i da ove godine daje takmičare u reprezentaciiji BiH.
– Prijedor će u nedjelju biti dobar domaćin starta četvrte etape i smatram da je ova trka doprinos razvoju biciklizma, sportu, zdravlju i razvoju turizma – istakao je Pavlović.

izvor: prijedorgrad.org

6 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017