FK Rudar Prijedor uz podršku Grada do Premijer lige BiH

Created | By: freeradio | May 7, 2021
FK Rudar Prijedor uz podršku Grada do Premijer lige BiH

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović prisustvovao je danas treningu Fudbalskog kluba “Rudar” Prijedor koji se bori za plasman u Premijer ligu BiH i najavio pomoć grada u postavljanju reflektora na stadion, što je jedan od preduslova za igranje u toj ligi.
“Imati premijerligaša nije mala stvar i malo je gradova u BiH koji se mogu pohvaliti da imaju klub u elitnom društvu”, rekao je Pavlović novinarima u Prijedoru.

On je rekao da će potražiti i pomoć republičkih vlasti, kako bi “Rudar” mogao svoje utakmice igrati na domaćem gradskom stadionu i kako bi Prijedorčani mogli da prate te utakmice.

Predsjednik kluba Darko Milunović istakao je da je “Rudar” podršku grada imao i u prethodnom periodu i da vjeruje da će tako biti i ubuduće.

“Grad nam je ozbiljna podrška, i kad je u pitanju infrastruktura, i kad govorimo o finansijskoj ili savjetodanvnoj podršci. Tu podršku osjećamo i očekujemo da ćemo i u narednoj sezoni zajedno nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao što smo to činili i sad”, rekao je Milunović.

“Rudar” u subotu igra protiv “Kozare” u Gradišci.

Srna

4 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017