FK ” Rudar Prijedor” šampion Republike Srpske

Created | By: freeradio | May 16, 2021
FK ” Rudar Prijedor” šampion Republike Srpske

 

Fudbalski klub” Rudar Prijedor” je osvojio titulu šampiona Republike Srpske nakon što je u 28. kolu na svom terenu remizirao protiv dobojske Sloge 1:1.

Taj jedan bod bio im je dovoljan da dva kola prije kraja , sa sedam bodova više , budu ubjedljivo prvi na tabeli.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović čestitao je FK “Rudar-Prijedor” ulazak u Premijer ligu BiH ističući da je Prijedor ponosan što ima premijerligaša u fudbalu, gdje se već takmičio i da nema mnogo gradova koji imaju svoj klub u tom rangu takmičenja.

“Grad Prijedor će podržati FK ” Rudar-Prijedor” u skladu sa mogućnostima koje budžet gada bude dozvoljavao , a imamo i obavezu i ugovor koji je potpisan u prethodnom mandatu za izgradnju reflektora na stadionu kako bi Rudarmogao igrati premijerligaške utakmice u Prijedoru i potrudićemo se da uz pomoć Vlade Republike Srpske izgradimo i reflektore”, rekao je Pavlović.

On je dodao da Prijedor u narednom periodu očekuje jedan dobar fudbal na stadionu i da se nadamo da će se ovaj klub kvalitetno pripremiti za premijerligu i biti još jači i bolji .

” Očekujemo da ljubitelji fudbala u gradu na Sani budu zadovoljni sa onim što naš Rudarbude predstavljao u premijer ligi”, rekao je Pavlović.

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017