5. Decembra 2023.
NaslovnicaZabavaMuzikaEd Širan dolazi u Zagreb

Ed Širan dolazi u Zagreb

Ed Širan po prvi put dolazi u Hrvatsku na zagrebački “Hipodrom”, 10. avgusta 2024. godine, te tako u sklopu evropske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu “+ – = ÷ x Mathematics” turneju, objavio je Grad Zagreb.

Iz Grada Zagreba kažu kako ta vijest dolazi u vrućem trenutku Širanove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi, gdje je višestrukim nastupima postavio rekorde, uključujući “SoFi stadion” u Los Anđelesu te “MetLife stadion” u Nju Džersiju. Na potonjem je okupio najveći broj posjetilaca ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama, ističe se u saopštenju.

Pročelnica Gradske kancelarije za kulturu i civilno društvo Emina Višnić rekla je kako je njegov dolazak u Zagreb rezultat uspješne saradnje Grada Zagreba i njegovog tima. “Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati”, dodala je.

Evald Tatar, promoter iz “Barracuda Music”, zahvalio je gradu Zagrebu i timu na “Hipodromu” radi izvrsne saradnje, napomenuvši da ga izuzetno veseli što su uspjeli dovesti veliki open eir šou takve međunarodne zvijezde u Zagreb.

“Kao vodeća kompanija na austrijskom tržištu s izuzetnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekat biti početna tačka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj”, rekao je.

Samo je ove godine Širan objavio dva albuma: “- (Subtract)” i “Autumn Variations”, i oba su osvojila prva mjesta širom svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u maju i septembru, a na oba je Širan sarađivao s Eronom Desnerom iz “The Nationala”.

Nezavisne

RELATED ARTICLES

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Most Popular

Recent Comments