1. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiRS-BIHDo petka promjenljivo vrijeme

Do petka promjenljivo vrijeme

U Republici Srpskoj će do petka, 17. novembra, biti promjenljivo vrijeme, a maksimalna temperatura vazduha biće od sedam do 21 stepen Celzijusov, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U  Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno sunčano u većini predjela uz malu do umjerenu oblačnost, a na jugozapadu i jugu biće oblačnije uz povremenu slabu kišu.
Kasnije poslije podne i uveče postepeno jača južni vjetar uz naoblačenje sa sjevera, koje u narednoj noći donosi kišu, premještajući se ka jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Maksimalna temperatura vazduha od 13 do 21, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.
U srijedu, 15. novembra, sredinom dana postepeno će prestati padavine od sjevera i doći će do djelimičnog razvedravanja, minimalna temperatura vazduha biće od tri do osam, u višim predjelima od nula, a maksimalna od 10 do 16, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 16. novembra, jutro će biti vedro i hladno, tokom dana biće promjenljivo oblačno i suvo vrijeme uz sunčane intervale i minimalnu temperaturu vazduha od jedan do sedam, u višim predjelima od minus tri, a maksimalnu od devet do 14, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

U petak, 17. novembra, tokom noći će naići oblačnost sa zapada koja će sredinom dana i poslije podne donijeti kišu prvo na zapadu, a zatim i u ostalim krajevima, šireći se ka istoku.

U višim predjelima će usljed pada temperature poslije podne i uveče kiša preći u susnježicu i snijeg, dok se uveče očekuje postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje od zapada.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do osam, u višim predjelima od minus dva, a maksimalna od sedam do 12, u višim predjelima od dva stepena Celzijusova.

SRNA

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments