Do četvrtka topli radijatori

Created | By: freeradio | April 27, 2021
Do četvrtka topli radijatori

Sezona grijanja u Prijedoru produžena je za još najmanje tri dana zbog niske temperature, rekao je danas vršilac dužnosti direktora “Toplane” Duško Miletić.
“Prvobitno smo grijanje bili produžili od 15. do 23. aprila. Kako nije običaj da se kotlovi gase pred vikend, taj smo posao pomjerili za početak ove sedmice. Ali, budući da je temperatura i dalje niska, topli režim planiramo do četvrtka, 29. aprila, za kada je predviđeno gašenje kotlova”, rekao je Miletić Srni.

On kaže da se, prema prognozi meteorologa, od četvrtka, 29. aprila, očekuje toplije vrijeme, ističući da i dalje postoji mogućnost pružanja usluge, ako bi se za to ispunili propisani uslovi.

Sezona grijanja uobičajeno traje od 15. oktobra do 15. aprila, ali je ova zbog niske temperature i počela ranije /11. oktorba/ i trajaće duže. Uslov za završetak centralnog grijanja je da tri dana uzastopno prosjek dnevne temperature nije ispod 12 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

100 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017