Danas info-sesija o javnom pozivu za subvencionisanje izgradnje solarnih sistema

Created | By: freeradio | November 8, 2022
Danas info-sesija o javnom pozivu za subvencionisanje izgradnje solarnih sistema

U Prijedoru će danas biti organizovana info-sesija za sve zainteresovane za javni poziv za subvencionisanje izgradnje solarnih sistema za vlastite potrebe na objektima individualnog stanovanja na području ovog grada, najavljeno je iz Gradske uprave.
U toku je javni poziv u okviru programa Razvojnog programa UN /UNDP/ koji finansira Globalni fond za životnu sredinu, a koji je fokusiran na urbane sredine koje u velikoj mjeri doprinose zagađivanju okoline usljed neodrživog upravljanja gradskom infrastrukturom i neracionalnom potrošnjom energije.

Cilj je investiranje u pokretanje koncepta niskokarbonskog urbanog razvoja u BiH kroz promociju sigurnih, čistih i zdravih gradova, uz smanjenje emisija štetnih gasova.

Partneri su Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, federalno Ministarstvo životne sredine i turizma, Fond za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske i Fond za zaštitu životne sredine Federacije BiH.

Info-sesija će početi u 12.00 časova u sali Zavoda za izgradnju grada.

SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017