Četiri ugostiteljska objekta u Prijedoru zatvorena zbog nepoštovanja mjera

Created | By: freeradio | October 19, 2020
Četiri ugostiteljska objekta u Prijedoru zatvorena zbog nepoštovanja mjera

Policijski službenici i pripadnici Republičke uprave za inspekcijske poslove izrekli su zabranu rada na sedam dana za četiri ugostiteljska objekta u Prijedoru, u skladu sa Zakonom o dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.
“Policijska uprava Prijedor apeluje na poštovanje zakonskih propisa i zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, s obzirom na to da će se sprovođenje pojačane kontrole nastaviti i u narednom periodu”, navodi se u saopštenju.

Na području Policijske uprave od 16. do 18. oktobra realizovane su pojačane planske aktivnosti radi sprečavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja iz oblasti javnog reda i mira, te kontrole poštovanja epidemioloških mjera.

U raciji u dva ugostiteljska objekta u Kozarskoj Dubici i Prijedoru pronađeno je i oduzeto po pola grama heroina i marihuane, za šta će nadležnom tužilaštvu i sudu biti dostavljeni izvještaji za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, te za prekršaj po Zakonu o proizvodnji i prometu droge.

10 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017