30. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorBogat program za sve uzraste na Banjalučkoj zimi

Bogat program za sve uzraste na Banjalučkoj zimi

Ovog vikenda sve Banjalučane očekuje bogat program u okviru projekta “Banjalučka zima”, poručili su iz Gradske uprave.

Prema njihovim riječima u petak, 9. decembra, održaće se Zumba koju će voditi Saša Kecman u 17.30 časova, a već od 19 časova Banjalučane zabaviće Moderato bend.

“Drugi dan, tačnije subota, namjenjen je najmlađim sugrađanima”, kazali su oni, te su dodali da će na Trgu Krajine od devet časova biti organizovana škola klizanja, a nakon toga Vrtić “Sreća” organizuje Festival čokolade.

“Animatori za dječicu od 11 časova spremili su razne sportske aktivnosti, takmičenja, plesove i drugo”, istakli su iz Gradske uprave.

Dodaju da će u  predstavi “Cvrčak i mrav”, koju organizuje Gradsko pozorište Jazavac, najmlađi uživati u 13 časova, a istog dana, naveče, u parku “Petar Kočić” zabavu će napraviti bend “Con Brio”.

“Nedjelja je rezervisana za mališane, pa se u školu klizanja mogu pridružiti i 11. decembra od devet časova, a od 12 časova i radionici na kojoj će imati priliku da izrađuju ukrasne kućice za jelku”, potvrdili su oni .

Polaznici ateljea “Rock Simfonija” svoj koncert održaće, kako oni kažu, u 15 časova.

“Sav program, dodatno će popraviti bogata gastronomska ponuda, mnoštvo ukrasa i lampica, te posebno uređena kućica Djeda Mraza”, naglasili su oni.

Tokom trajanja “Banjalučke zime”, podsjećamo da će saobraćaj na dijelu glavne gradske sabraćajnice biti obustavljen, da bi posjetioci nesmetano uživali u prazničnoj čaroliji.

Nezavisne

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments