Besplatne turističke ture u Banjaluci

Created | By: freeradio | September 16, 2020
Besplatne turističke ture u Banjaluci

Turistička organizacija Republike Srpske nastavlja sa realizacijom besplatnih turističkih tura u najatraktivnijim destinacijama Srpske.

Nakon što su besplatne turističke ture uspješno realizovane u Trebinju, svi zainteresovani građani i turisti u Banjaluci imaće priliku da upoznaju ljepote i znamenitosti grada na Vrbasu iz jednog sasvim drugog ugla.

Ovog puta TORS, uz podršku i saradnju Turističke organizacije Grada Banjaluka, a u cilju unapređenja turističke ponude i sadržaja, kao i u namjeri da podrži turističku privredu koja je najviše stradala od posljedica virusa korona, realizuje projekat besplatnih turističkih tura u Banjaluci.

Cilj projekta je da se građani i turisti upoznaju sa turističkom ponudom i zanimljivostima Banjaluke, ali i da se na ovaj način podrži rad turističkih vodiča.

– Svi oni koji nam se pridruže u turističkoj šetnji biće u prilici da krajišku ljepoticu upoznaju iz jednog drugačijeg ugla, jer ih očekuje veoma zanimljivo razgledanje grada sa dajaka, kroz vožnju biciklima, upoznavanje Banjaluke kroz prošlost, istoriju, modernu arhitekturu – navode iz TORS-a.

Ture će biti organizovane svaki vikend – od 19. septembra do 4. oktobra. Broj mjesta po turi je ograničen, a svi zainteresovani sve informacije o satnici i mjestu polazaka mogu da dobiju na zvaničnim stranicama TO Republike Srpske i TO Grada Banjaluka, kao i na zvaničnim Fejsbuk stranicama TORS TOBL.

Prijave za učešće na turama mogu da se izvrše putem mejla upoznajbl@banjaluka-turizam.com

Za predstojeći vikend predviđene su dvije ture – u subotu pod nazivom “Duhovi prošlosti” i nedjelju “Dajak tura kroz Banjaluku”.

rtrs

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017